“We zijn partners, maar ook elkaars meest kritische recensent. Zo blijven we scherp op kwaliteit!”


Arjan van Wolfswinkel - Westenwolf Kozijnen

“Martijn en ik zijn ooit met z’n tweeën begonnen, beide gedreven door onze liefde voor houtbewerking. De combinatie van Westenwolf Trappen en Westenwolf Kozijnen werd geboren vanuit praktisch oogpunt: materiaal, mensen en machines bleken makkelijk verenigbaar. Met een prachtige productielocatie en een enthousiast team zijn we in staat om op grote schaal houten kozijnen te produceren. Ook niet-alledaagse klussen zijn ons op het lijf geschreven. Denk bijvoorbeeld aan bijzonder reconstructiewerk of kozijnen in unieke vormen en uitvoeringen. Juist dán kunnen we onze meerwaarde laten zien!”

Alsof het voor onze eigen woning is

“Of het nu om trappen of kozijnen gaat, bij Westenwolf vliegen we elk traject aan alsof het voor onszelf is. En die gedrevenheid zorgt ervoor dat we telkens weer de verwachtingen van onze opdrachtgevers kunnen overtreffen!”

Maak kennis met ons team!

Wij helpen u graag bij uw nieuwe projecten!

Uit het juiste hout gesneden

Wij geloven dat goede kwaliteit begint met enthousiaste vakmensen en weldoordachte werkplaats. Onze mensen zijn stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Gedreven, nauwkeurig en vakkundig vliegen we elk project aan. Zo werken we samen aan prachtige eindproducten en een krachtig bedrijf.